Move About Group AB flyttar funktioner från Oslo till Göteborg och utnämner Andreas Tullborg till T.f. CFO

linusPress Releases, Regulatory

I ett led att effektivisera de administrativa funktionerna i Move About Group AB (“Move About” eller “bolaget”) flyttas vissa funktioner, såsom ekonomi och skadereglering, till huvudkontoret i Göteborg. I och med detta utnämns Andreas Tullborg, 40, som T.f. CFO i Move About Group AB och kommer ingå i bolagets ledningsgrupp. Magnus Bergan, CFO, lämnar gruppen efter Q3 rapporten i november.

Andreas, som har en Master's Degree in Business Administration från Handelshögskolan vid Göterborgs Universitet och studier på California State University, har sedan mars 2022 haft rollen som ekonomichef i Move About Sverige. Han har tidigare arbetserfarenheter som analytiker på Bank of New York Mellon, Business Controller och finanschef på större företag som Tamro, Uniflex (del av Poolia) där han även arbetat som Regionchef Väst.

I och med centraliseringen av dessa funktioner realiseras betydande synergier. Oslokontoret på Sköyen kommer fokusera på försäljning, operation av flottan i Norge samt kundsupport.
För ytterligare information, vänligen kontakta:

Olof Jonasson, VD på Move About Group AB (publ.)
olof.jonasson@moveaboutgroup.com
Mob: +46790683811

Om Move About Group AB i korthet

Move About erbjuder app-baserade, miljövänliga och kostnadseffektiva mobilitetslösningar till såväl privatpersoner som företag, kommuner och organisationer. Bolaget har utvecklat och äger alla immateriella rättigheter till sin molnbaserade greentech plattform som ger digital tillgång till elbilar, elcyklar, taxi, tunnelbana och parkering via en och samma app - dygnet runt. Varje kilometer som användaren reser med elbilarna genom plattformen reducerar CO2 utsläpp. Bolagets omfattande mobilitetslösning bygger på Move About-appen som ger användaren tillgång till Bolagets pooler av elbilar, elcyklar och elscootrar. Move About hjälper även företag, kommuner och organisationer att optimera sina fordonsflottor genom att skräddarsy mobilitetslösningar efter behov. Move About grundades i Oslo, Norge år 2007 och har idag över 58 500 användare på sin plattform och över 800 elbilar i sin fordonsflotta med närvaro i Sverige, Norge och Tyskland.