Move About Group AB: Styrelseledamoten Jessica Sparrfeldt har avgått ur styrelsen på grund av andra engagemang

linusPress Releases, Regulatory

Styrelseledamoten Jessica Sparrfeldt har avgått ur styrelsen för Move About Group AB (”Bolaget”) på grund av andra engagemang som hindrar henne från att fullfölja sitt uppdrag som ledamot i Bolaget.

Bolaget avser inom kort återkomma med kallelse till extra bolagstämma för val av ny ledamot.
För ytterligare information:

Olof Jonasson, VD, Move About Group AB 
Email: 
olof.jonasson@moveaboutgroup.com 
+46790683811

Certified Adviser

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB.

Om Move About Group AB

Move About erbjuder app-baserade, miljövänliga och kostnadseffektiva mobilitetslösningar till såväl privatpersoner som företag, kommuner och organisationer. Bolaget har utvecklat och äger alla immateriella rättigheter till sin molnbaserade greentech plattform som ger digital tillgång till elbilar, elcyklar, taxi, tunnelbana och parkering via en och samma app - dygnet runt. Varje kilometer som användaren reser med elbilarna genom plattformen reducerar CO2 utsläpp.

Bolagets omfattande mobilitetslösning bygger på Move About-appen som ger användaren tillgång till Bolagets pooler av elbilar, elcyklar och elscootrar. Move About hjälper även företag, kommuner och organisationer att optimera sina fordonsflottor genom att skräddarsy mobilitetslösningar efter behov. Move About grundades i Oslo, Norge år 2007 och har idag över 70 000 användare på sin plattform och över 800 elbilar i sin fordonsflotta med närvaro i Sverige, Norge och Tyskland.